Energetyzująca herbata o wiele lepsza od kawy

Może Ci się również spodoba

2 komentarze

  1. Aleksandra napisał(a):

    Uwielbiam masala chai. Zapach korzennych przypraw, gdy napój bulgocze w garnku, jest cudowny. Nic innego tak wspaniale nie rozgrzewa, gdy wracam zmarznięta w mroźny dzień albo jesienią przemoknę do suchej nitki.

    Imbir z kolei czasem przygotowuję w formie zimnego napoju. Miksuję drobno pokrojony korzeń z wodą i odrobiną octu jabłkowego. Świetnie działa na mdłości, co było cennym odkryciem podczas grypy jelitowej 😉

  2. Asia napisał(a):

    Bardzo fajne przepisy. Ja ostatnio piję yerbę, która pobudza mnie lepiej niż kawa. Ale kawa też jest, jedna dziennie 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *